KNLTB Competitie

Met meer dan 200.000 competitiespelers heeft Nederland één van de grootste centraal georganiseerde tenniscompetities ter wereld. Iedereen die lid is van een KNLTB vereniging kan competitie spelen. En voor iedereen is er een passend wedstrijdaanbod! Zowel voor senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Op deze pagina vind je informatie over de KNLTB competities.

Heb je interesse om mee te doen aan competities (of heb je zelf al een team samen kunnen stellen)? Of heb je misschien nog vragen? Neem contact op met onze VCL's Merel Martens (06-15876042) & Bob Maranus (06-22719793) of via competitie@ltcdomburg.nl

Voorjaarscompetitie 2022