KNLTB Tenniskids (oranje) Competitie 2021

Voor de jongste kinderen is er de Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar.  De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. Om het gebrek aan officiële wedstrijden van dit jaar te compenseren heeft deze competitie eenmalig 8 speeldagen hebben (i.p.v. 5)

TennisKids (oranje) Team DOMBURG 1
Dit jaar doet er een team van vier Tenniskids van LTC Domburg mee aan de Tenniskids competitie. Op zondag 26 september en zondag 31 oktober zijn wij de ontvangende partij en spelen ze een thuiswedstrijd. Van 10:00 tot 13:00 spelen ze zowel enkel als dubbel, jongens en meisjes (met, tegen en door elkaar). Publiek is weer toegestaan dus vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, pappa's en mamma's…. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen! De kantine en het terras zijn geopend voor een lekkere versnapering.

Benieuwd naar het complete programma en de wedstrijdresultaten van onze TennisKids?  Deze zijn te vinden op MijnKNLTB.

Algemene informatie oranje competitie (8 t/m 10 jaar)
- Een Oranje competitiedag duurt gemiddeld 2 á 2½ uur.
- Kinderen spelen in de Oranje competitie enkel- en dubbelpartijen.
- Een competitieteam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 spelers. Jongens en meisjes spelen door elkaar.
- Iedere speeldag wordt een team binnen de poule dagwinnaar. Op MijnKNLTB vind je de wedstrijdresultaten.