Tennis en Corona

Gezondheid en veiligheid staan voorop voor onze sporters, leraren en vrijwilligers. Om dit te kunnen waarborgen worden er ook in deze fase een aantal sport specifieke aanvullingen gehanteerd voor tennis. Deze aanvullingen zijn een advies van de KNLTB. Op deze manier kunnen spelers, verenigingen en leraren op een veilige manier sporten.

Wij doen er  als vereniging -samen met jou- alles aan om ons tennispark open te houden en het risico op besmettingen zo laag mogelijk te houden.

Onze kleedkamers, douches en toiletten zijn geopend en ook op het terras en in onze kantine ben je van harte welkom!

Wel zijn hieraan een aantal voorwaarden verbonden. Welke dit zijn, lees je hieronder.
Hou je alsjeblieft aan deze regels, neem je verantwoordelijkheid. Dit, zodat we met zijn allen kunnen blijven genieten van het tennissen.

Heb je vragen over bovenstaande? Dan kun je contact met ons opnemen via secretaris@ltcdomburg.nl

Meer informatie over tennis en Corona vind je op: https://corona.knltb.nl/