Alles over LTC Domburg

L.T.C. Domburg is één van de oudste tennisverenigingen in Zeeland en is een vereniging die zich voornamelijk recreatief bezighoudt met tennis. Wij hebben een open sfeer waar leden zich welkom voelen.

Onze vereniging heeft de beschikking over een prachtige tennisaccommodatie "De Kikkerpit" genaamd, met drie Smash court tennisbanen, gelegen aan de J.W. Schuurmanstraat 129a te Domburg. Sinds 2011 beschikt het tennispark ook over verlichting. Het complex is centraal en beschut gelegen in de voormalige ijsbaan (vandaar de naam "De Kikkerpit") en beschikt over een mooie kantine en kleedruimtes.

De vereniging kenmerkt zich door een open sfeer, waarin nieuwe leden zich welkom voelen. De zeer uitlopende achtergrond en nationaliteit van onze leden – er zijn meer dan 50 mensen die niet in Domburg wonen, maar hier een tweede woning of caravan hebben – draagt daar zeker aan bij.

Ondanks het recreatieve karakter zijn er natuurlijk ook verschillende leden die zich in competitieverband willen meten met tennissers van andere verenigingen. Elk jaar wordt er door een HD team meegedaan aan de voorjaarscompetitie.

Het jaarlijkse hoogtepunt vormt het "Badgasten Tennistoernooi Domburg", een meerdaags toernooi in week 30 waaraan jaarlijks meer dan 100 toeristen en leden deelnemen.

Copyright © 2021 LTC Domburg
Website: Dizero