12 juni: Wedstrijd Dubbelen met Bingo!

Gepubliceerd op: woensdag 2 juni 2021
12 juni: Wedstrijd Dubbelen met Bingo!

Eindelijk, na een lange periode van beperkingen wordt er steeds meer mogelijk en kunnen er weer activiteiten georganiseerd worden. En dat laat onze evenementencommissie zich geen twee keer zeggen!

Op zaterdagochtend 12 juni wordt er voor alle leden (vanaf 18 jaar) een onderlinge dubbelwedstrijd georganiseerd, voor zowel heren als dames. Aansluitend aan de wedstrijd is er van 12:00 tot 13:00 een Bingo met leuke prijzen.

De kantine en het terras zijn uiteraard geopend voor een lekkere versnapering. Inschrijven kan individueel, de teams worden door de evenementencommissie samengesteld. De hoofdprijs voor het winnende team is een heerlijke taart.

Ben je beginner of gevorderd? Het kan allemaal, we maken er een gezellige ochtend van. Bij twijfel zeggen wij: Gewoon doen!
Meld je voor 9 juni aan bij Mona van onze evenementencommissie (06-4867 0992)

• Zaterdag 12 juni, van 9:00 tot 12:00 wedstrijd en van 12:00 tot 13:00 bingo
  • Deelname is aan de wedstrijd is gratis (bingokaarten kosten € 1,- per stuk)
  • Voor iedere deelnemer is er 1 gratis koffie of thee en een broodje