Verslag TennisKids (Oranje) Competitie

Gepubliceerd op: vrijdag 2 juli 2021
Verslag TennisKids (Oranje) Competitie
Zondag 27 juli hadden wij 18 jonge spelers en hun supporters te gast voor de TennisKids (oranje) Competitie. LTC de Schelde, S.V. Slagvast, TC Souburg, TV Veere en LTC Domburg streden met elkaar en tegen elkaar, wat resulteerde in spannende rally’s en veel tennisplezier!

Tussen de wedstrijdjes door waren er belegde broodjes, fruit en siroop om af te koelen. De supporters konden alles gade slaan vanaf het terras onder het genot van een drankje.

Alle teams hebben het ontzettend goed gedaan, het was een gezellige ochtend met deze enthousiaste jeugdleden.
De eerste plaats vandaag ging naar ons eigen team van LTC Domburg, gevolgd door de spelers van TC Souburg op de tweede plaats en TC Veere op de derde plaats. De spelers van Slagvast Kamperland verdienen een speciale vermelding, want zij trokken vandaag met slechts 2 spelers ten strijde! Wat een bikkels!

Wij kijken terug op een geslaagde ochtend! Op de foto’s zie je onze competitie jeugdleden in actie!