Update Badgasten Toernooi 2020

Gepubliceerd op: dinsdag 14 april 2020
Update Badgasten Toernooi 2020

Beste BTD deelnemers en liefhebbers,

Allereerst hopen wij dat jullie allemaal gezond zijn!

Daarnaast willen wij jullie op de hoogte brengen van het feit dat wij de huidige Corona- ontwikkelingen op de voet volgen. Zodra er meer bekend is wat er ten aanzien van sporttoernooien wel of niet mag, komen we hier zo spoedig mogelijk op terug.

Uiteraard hopen wij dat we ook dit jaar het 69e Badgastentoernooi doorgang kunnen laten vinden. Dit uiteraard alleen als het veilig, verantwoord en toegestaan is.

Namens het bestuur van LTC Domburg en de wedstrijdleiding wensen we u veel gezondheid toe en hopelijk tot snel.

Sportieve groet,

De organisatie

Sehr geehrte BTD Teilnehmer und Interessenten,

Zuerst hoffen wir dass Sie allen gesund sind!

Wir möchten Sie gerne mitteilen das wir alle Corona Entwickelungen folgen. Wenn mehr bekannt wird ob Sportturniere weitergehen dürfen, melden wir uns sofort.

Natührlich hoffen wir das in 2020 das 69. Badegäste Turnier statt finden kann. Jedoch nur wenn es sicher, verantwortlich und erlaubt ist.

Im Namen von der Vorstand LTC Domburg und Turnierleitung sagen wir: bleiben Sie gesund, und hoffentlich bis bald!

Schöne Grüssen,

Die Organisation