Dubbelen mag ook weer vanaf 20 mei 2020

Gepubliceerd op: donderdag 21 mei 2020
Dubbelen mag ook weer vanaf 20 mei 2020

Beste leden,

Vanaf woensdag 20 mei 2020 is het weer toegestaan (met beperkende maatregelen) om vrij te tennissen op de club:

Er mag zowel een single als een dubbel worden gespeeld!
Er mogen maximaal 4 spelers per baan zijn, houdt de 1,5 meter afstand in acht! Leden vanaf 19 jaar mogen de baan betreden zonder toezichthouder.

U kunt voordien een baan reserveren/afhangen via het afhangbord. Dit bord hangt in de hal, samen met een desinfecterende reiniger, pen en papier om af te hangen. Graag na gebruik reinigen en papier in de prullenbak gooien. De deur van de hal blijft de gehele dag open. De klapdeur naar de toiletten en kleedkamers is op slot.

Voor jeugdleden t/m 18 jaar geldt de verplichting dat er een toezichthouder aanwezig moet zijn. Wil je als jeugdlid tennissen, stuur dan een app naar 06-23235377 (Rutger) zodat er toezicht gerealiseerd kan worden.

Bij tennislesgroepen (via onze tennisleraar René Flohil) tot en met 12 jaar geldt geen maximaal aantal spelers per baan. Vanaf 13 jaar geldt dat er maximaal 4 spelers per baan mogen worden ingedeeld tijdens de tennisles.

U kunt de baanverlichting bedienen vanuit de hal, er mag getennist worden tot maximaal 22.00 uur! (dan ook graag direct de verlichting uitschakelen).

De vereniging is alleen open voor vrij spelen (mits er van te voren een baan is gereserveerd) en trainen.

– Spelers zijn alleen welkom op de vereniging op het tijdstip dat ze een baan gereserveerd hebben en/of
training hebben.

Afhangen geeft recht op 1 uur spelen. Het uur kan zowel op hele, als halve uren ingaan.

Houdt uzelf aan de veiligheids-/hygiëne regels van het RIVM.

Gemeenten kunnen controleren of maatregelen worden nageleefd. Mocht een lid zich tegen beter weten in niet aan de regels houden, dan loopt hij/zij het risico een
boete van € 400,- te krijgen.

– Het is niet toegestaan als ouder/toeschouwer langs de baan/op het sportpark te aanwezig te zijn.

– Kleedkamers, toiletten, kantine en oefenkooi zijn gesloten.

Tennisbanen worden voorlopig niet verhuurd aan niet leden.

- Bij vragen over bovenstaande, kunt u contact opnemen met: Rutger Bimmel, 06-23235377, of via secretaris@ltcdomburg.nl

- Meer informatie vindt u op https://corona.knltb.nl

Bedankt voor uw begrip.

Bestuur LTC Domburg