Nieuwe trainer

Gepubliceerd op: donderdag 21 oktober 2021
Nieuwe trainer

Er is de laatste tijd veel vraag van (nieuwe) leden gekomen om te gaan lessen. René kan door zijn werkzaamheden in het onderwijs en bij LTC de Sprink deze extra uren niet meer invullen. Er zitten maar zoveel uren in een dag.

Na de herfstvakantie zal Max Peters daarom de jeugdlessen van René gaan overnemen. Ook zal Max een aantal senioren les gaan geven op de donderdagavond en eventueel de vrijdagochtend. René blijft hoofdtrainer van LTC Domburg en blijft zijn huidige (senioren)lessen ook gewoon geven.

Met Max als extra uitbreiding hebben wij er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen! We zijn erg blij Max te verwelkomen als extra trainer en wensen hem veel plezier en succes toe!

Even voorstellen…
Mijn naam is Max Peters, 28 jaar en ik kom uit Nijmegen. Vorig jaar ben ik samen met mijn vriendin in Kamperland komen wonen. Afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het oprichten van Maximaal Tennis, mijn eigen tennis organisatie. Vanaf november kom ik de jeugdlessen verzorgen bij LTC Domburg en een aantal seniorenlessen.
 
Mijn doel als trainer is om per individu naar de mogelijkheden van de speler te kijken, om daar vervolgens het maximale uit te halen. De afgelopen jaren heb ik mijn tennistrainer A, B en padel licentie bij de KNLTB gehaald. Daarnaast ben ik druk bezig met rolstoeltennis en G-tennis. Het is ook mogelijk om je tennisracket bij mij te bespannen. Op dit moment geef ik ruim zes jaar fulltime training.
 
Kenmerkend voor mij als trainer is mijn passie voor de sport, betrokkenheid en gedrevenheid. Ik blijf mezelf continu ontwikkelen door het volgen van cursussen, overleggen met andere trainers en sparren met oud-collega's.
 
Ik hoop jullie allemaal snel te zijn bij LTC Domburg!
 
Met sportieve groet,
Max Peters
Copyright © 2022 LTC Domburg
Website: Dizero