KNLTB Ledenpassen

Gepubliceerd op: zondag 23 mei 2021
KNLTB Ledenpassen

Beste leden van LTC Domburg,

De KNLTB is al een tijdje bezig met het digitaliseren van een aantal zaken. Eén van de voorbeelden hiervan is de KNLTB Club App, waar wij inmiddels met volle tevredenheid gebruik van maken. Ook de KNLTB-ledenpassen zouden gedigitaliseerd worden, waardoor de fysieke ledenpassen niet meer nodig zouden zijn. Het ziet er naar uit dat dit proces toch wat langer gaat duren dan verwacht.

Veel van onze leden hebben nog een oude pas en in het huidige systeem kunnen wij niet zien wie een oude of een recente pas heeft. Daarom hebben wij besloten om voor al onze leden een nieuwe KNLTB-ledenpas aan te vragen.  Ook al kun je al jouw gegevens inzien in de KNLTB Club App, dan zijn we er zeker van dat iedereen voorzien is van een recente ledenpas.
Wij zullen in de komende 2 weken deze ledenpassen aan iedereen verstrekken. Heb je geen nieuwe ledenpas ontvangen? Dan kan dit een aantal oorzaken hebben:
- Je hebt geen pasfoto aangeleverd bij je aanmelding of geüpload in de KNLTB Club App (zonder pasfoto kunnen wij geen ledenpas aanvragen bij de KNLTB)
- Je hebt recent nog een nieuwe ledenpas ontvangen

Heb je voor 6 juni 2021 geen ledenpas ontvangen en wil je er toch graag één ontvangen? Dan kun je dit aangeven via secretaris@ltcdomburg.nl. Wij kunnen dan samen even kijken wat de reden is dat je geen pas hebt ontvangen en er alsnog een aanvragen.

De KNLTB wil samen met de bijna 1.700 tennisverenigingen streven naar een zo duurzaam mogelijk tennisklimaat. Verenigingen worden gestimuleerd te verduurzamen en daar wil de KNLTB zelf ook een bijdrage aan leveren. Om die reden hebben ze de meerjaren ledenpas geïntroduceerd: een pas die langer dan één jaar meegaat en waar dus ook geen jaartal meer op staat.

De opvallendste aanpassing ten opzichte van eerdere ledenpassen is, naast het verdwijnen van het jaartal, het ontbreken van de speelsterktes. Vanaf 2019 reeds geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als bewijs voor het lidmaatschap en de speelsterktes. Wel hebben spelers de ledenpas nog steeds nodig voor het bondsnummer en identificatie tijdens competities en toernooien.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van LTC Domburg