Kleedkamers, kantine en terras weer open: De regels per 5 juni

Gepubliceerd op: donderdag 3 juni 2021
Kleedkamers, kantine en terras weer open: De regels per 5 juni

Update 5-6-2021    Bron: KNLTB
Na de opening van het terras mag nu ook de kantine weer open! Wij hebben hiertoe een aantal voorbereidingen getroffen, zodat er (indien gewenst) weer gebruik kan worden gemaakt van de kantine en het terras op ons sportpark. Ook de kleedkamers, toiletten en douches zijn vanaf 5 juni weer voor iedereen toegankelijk.

Het terras en de kantine mogen open tussen 6:00 en 22:00. Wij hebben geen vaste openingstijden of bardiensten voor onze kantine. Degenen die een sleutel van de kantine hebben, kunnen besluiten deze te openen. Wanneer de kantine open is, kan er een drankje genuttigd worden op het terras of in de kantine. Wel dient aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Hieronder de regels die per 5 juni 2021 gelden bij LTC Domburg.

KANTINE & TERRASREGELS
•    Maximaal 4 personen/ stoelen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden.
•    Een reservering is verplicht (vooraf of ter plekke) (NB. dit kan ook een baanreservering of les zijn).
•    Geen baanreservering? Vul de Registratie contactgegevens bron- en contactonderzoek in (ingang kantine bij de schuifdeur) en laat deze achter in de daarvoor bestemde bak.
•    Personen hebben een vaste zitplaats (volgens de 1.5 meter regels). Zitten aan de bar is niet toegestaan.
•    In binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht (tenzij u aan uw vaste plek aan tafel zit).
•    Zelfbediening is niet toegestaan. Degene die de kantine opent/sluit verzorgt de drankjes.


OVERIG
•    Gemeenten kunnen controleren of maatregelen worden nageleefd. Mocht een lid zich tegen beter weten in niet aan de regels houden, dan loopt hij/zij het risico een boete van € 400,- te krijgen. Als club kunnen we zelfs een boete van € 4.000,- krijgen als de regels niet in acht worden genomen!!!
•    Houdt u alstublieft aan deze regels, neem uw verantwoordelijkheid. Dit, zodat we met zijn allen kunnen blijven genieten van het tennissen!
•    Bij vragen over bovenstaande, kunt u contact opnemen met ons via secretaris@ltcdomburg.nl Meer informatie vindt u op: https://corona.knltb.nl/

 

Copyright © 2021 LTC Domburg
Website: Dizero