Het BTD: Nog 4 dagen om je in te schrijven!

Gepubliceerd op: donderdag 22 juli 2021
Het BTD: Nog 4 dagen om je in te schrijven!

Volgende week begint het 69e Badgastentoernooi Domburg. Heb jij je al ingeschreven? Twijfel je nog? Dan zeggen wij gewoon doen want het belooft een gezellige week te worden!   Voor een impressie hier wat foto’s van het toernooi uit 2019. Dat wil je toch niet missen?

Inschrijving voor het toernooi staat open voor iedereen die kan tennissen. Badgasten, leden van LTC Domburg of andere verenigingen en recreatieve tennissers kunnen meedoen. Ongeacht speelsterkte of niveau.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 voor de senioren en € 10,-voor de jeugd.

Op zondag 25 juli zal de inschrijving om 12.00 uur sluiten en zullen wij dezelfde dag nog loten en de eerste wedstrijden op Toernooi.nl plaatsen en doormailen. Volgens traditie wordt er bij de senioren gespeeld in één hoofdschema per onderdeel. Iedereen kan voor maximaal 2 onderdelen inschrijven.

Alle jeugdonderdelen worden eerst in poules gespeeld waarna de winnaars en mogelijk de nummer twee doorgaan in het afvalschema. Mocht de bewuste categorie niet groter zijn dan 4 deelnemers zal er uitsluitend in een poule gespeeld worden.