Gastles tennis voor de basisschool

Gepubliceerd op: vrijdag 16 april 2021
Gastles tennis voor de basisschool

Gisteren hebben de kinderen van groep 4 t/m 8 van basisschool de Golfslag een gastles tennis gehad van onze tennistrainer René Flohil. Het was een geslaagde dag!

Voor kinderen die graag tennislessen willen volgen kunnen wij het volgende aanbieden:

• Een kind kan 5 introductielessen volgen, zonder lid te zijn van LTC Domburg
  • De eerste twee lessen hiervan worden betaald door LTC Domburg
  • Na deze 5 lessen kan beslist worden om al dan niet lid te worden van onze vereniging

De lessen worden momenteel op donderdagmiddag gehouden. Er worden lessen gegeven in series van 10. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, maar nooit duurder dan € 7,50 per les. Voor opgave of meer informatie kunt u HIER  een kijkje nemen op de website van onze tennistrainer René Flohil

Een jeugdlidmaatschap bij LTC Domburg kost € 53,- per kalenderjaar. Er worden het jaar rond activiteiten georganiseerd voor de kinderen waar ze gratis aan deel kunnen nemen. Ook mag elk lid 5x per jaar gratis een introducee meenemen en hier per keer 1 uur mee tennissen. Je kan als ouder/verzorger dus ook 5x met je kind gebruik maken van de baan (mocht je zelf geen lid zijn van LTC Domburg).

Ook lid worden van onze vereniging? Klik HIER voor meer informatie!