Badgasten Tennistoernooi Domburg

26 april 2023


Beste BTD-deelnemers en liefhebbers,

Hopelijk is iedereen weer gezond en fit de winter doorgekomen! We kunnen in ieder geval weer zeer positief en zonnig vooruitkijken naar de aankomende editie van 2023. Dit wordt maar liefst de 71e editie. Het toernooi vind plaats in week 30 van 24 t/m 29 juli. 

Wat houdt het badgastentoernooi in?
In het verleden gestart als een badgastentoernooi, uitgegroeid naar een nationaal en zelfs internationaal toptoernooi. En sinds 1992 weer terug in de “oude stijl”. Sindsdien is er aan het toernooi nog steeds deelgenomen door Nederlandse 2 en 3-spelers, maar ook deelnemers uit de Duitse Bundesliga 30+ hebben hun opwachting gemaakt. Echter is er weer terug gegaan naar de basis: een toernooi voor en soms ook door de badgasten. Aangevuld met lokale en regionale spelers en toppers. Van mensen die nog nooit een racket hebben vastgehouden, tot meer prestatieve spelers. Gezellig en ongedwongen is de basis, toptennis kan daarvan een heel mooi resultaat zijn. Omdat er badgasten meedoen en mensen die nog nooit hebben getennist en ook niet lid zijn van een vereniging, is dit een toernooi zonder rating maar wel met de mogelijkheid om tegen internationale spelers een balletje te slaan.  

Iedereen komt in 1 schema terecht. Kom je in de eerste ronde tegen een betere speler? Geen nood, dan kom je daarna in de verliezersronde terecht: je speelt altijd minimaal 2 partijen.

Overtuigd dat jullie voldoen aan de “voorwaarde” om gezellig en ongedwongen te komen tennissen? Zin om minimaal twee wedstrijden te spelen op een gezellig toernooi? Vorig jaar is het ontzettend druk en gezellig geweest. Twijfel dus niet om snel in te schrijven via deze link en zorg dat je er bij bent.

We hopen jullie enthousiast gemaakt te hebben om komend jaar deel te nemen en zien jullie graag in juli op en/of rond de banen. 

Met sportieve groet,

namens LTC Domburg en BTD organisatie,
Martijn van 't Westende, Micha Bernard & Kevin van Iersel 

Nieuwscategorieën