Aanmelden najaarscompetitie

24 mei 2023


We zitten nog midden in de wedstrijden van de voorjaarscompetitie maar de aanmeldingen voor de najaarscompetitie staan alweer voor de deur.  

Wij hebben via de mail naar alle leden het overzicht van de KNLTB met het competitieaanbod voor komend najaar (september en oktober 2023) en de speeldata doorgestuurd. De najaarscompetitie bestaat uit 5 speeldagen en er kan nagenoeg op iedere dag gespeeld worden. De meeste competitie onderdelen worden dit keer landelijk aangeboden.

Heb je hierover vragen, of heb je de informatie niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op via [email protected]

Inschrijven
Je kunt jezelf individueel of als team aanmelden. Dit doe je door uiterlijk woensdag 31 mei een email te sturen naar [email protected]. Geef hierbij je voorkeur aan qua dag(deel) en soort competitie. Iedereen kan zich inschrijven voor 1 onderdeel per dag. Wel mag je meerdere dagen in de week spelen. Bijvoorbeeld op donderdagavond Heren Dubbel 50+ en op zondag Gemengd Dubbel. Mocht je aan meerdere onderdelen willen meedoen, ontvangen wij graag je 1ste, 2e of misschien zelfs 3e keuze. Wij proberen zoveel mogelijk met ieders voorkeur rekening te houden. We merken echter dat het animo voor de vrijdagavond wellicht groter is dan we aankunnen. Kijk daarom ook goed naar alle onderdelen en dagen die aangeboden worden. 

Wij, Bob en Minke, zijn de verenigingscompetitieleiders (VCL's) van onze vereniging. Heb je competitie gerelateerde vragen? Schroom niet en neem contact met ons op via [email protected]  

Met sportieve groet,

Bob Maranus & Minke van Gorkom
Verenigingscompetitieleiders LTC Domburg

Nieuwscategorieën