Het nieuws van LTC Domburg

16-09-2021: Algemene Ledenvergadering 2021


Donderdag 9 september was het dan (eindelijk) weer zo ver! De algemene ledenvergadering stond op de planning. Normaliter vindt deze plaats in maart en sluiten we het voorgaande jaar af. Door de coronamaatregelen bestond er dit jaar eerder geen mogelijkheid om de vergadering te organiseren. Maar… Wat in het vat zit, verzuurt niet!

We blikten tijdens de ALV terug op 2020 en een klein stukje 2021. Een periode die voor LTC Domburg twee kanten kende. We mochten een tijd niet spelen, konden geen drankje drinken in de kantine en konden niet spelen op het BTD 2020. Daarentegen trokken we veel nieuwe (en terugkomende) leden aan, gaven we de (kids)activiteiten een boost, zetten we in op vernieuwing zoals het reserveren van onze banen via de app en zagen we hoe een tal van vrijwilligers zich inzetten voor de club. Dit laatste kwam ook uitgebreid aan bod tijdens de ALV.

Lees meer

15-09-2021: 26 sept & 31 okt: Thuiswedstrijd TennisKids

TennisKids (oranje) Team DOMBURG 1
Dit jaar doet er een team van vier Tenniskids van LTC Domburg mee aan de Tenniskids competitie. Op zondag 26 september en zondag 31 oktober zijn wij de ontvangende partij en spelen ze een thuiswedstrijd. Van 10:00 tot 13:00 spelen ze zowel enkel als dubbel, jongens en meisjes (met, tegen en door elkaar).

Publiek is weer toegestaan dus vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, pappa's en mamma's…. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen! De kantine en het terras zijn geopend voor een lekkere versnapering.

Benieuwd naar het complete programma en de wedstrijdresultaten van onze TennisKids?  Deze zijn te vinden op MijnKNLTB.

Lees meer

14-09-2021: 2 oktober: Clubtoernooi met pizza-avond

Op zaterdag 2 oktober organiseren we weer een Clubtoernooi met aansluitend pizza en een gezellige avond!

Waar: Tennispark de Kikkerpit
Vanaf: 15.30 uur
Wat: Dubbels van een half uur, aansluitend pizza en een gezellige avond
Kosten: EUR 5,- p.p. en drankjes voor eigen rekening

Meld je snel aan, uiterlijk 30 september a.s., samen met een dubbelpartner via mail (secretaris@ltcdomburg.nl) of whatsapp (06-33135059)

Heb je geen tennispartner? Wij gaan je aan een andere tennisspeler koppelen.

Groetjes,
De evenementencommissie
Mona, Charlotte, Marlies, Mariëlle, Marianne

Lees meer

26-08-2021: Algemene ledenvergadering met Bierproeverij

Zoals reeds aangekondigd wordt er aansluitend aan de ALV een gezellige avond in de kantine georganiseerd. 
Dit wordt een proeverij van speciaalbieren van de Duvel-Moortgat brouwerij door Ronald Bimmel, aangevuld met bijpassende hapjes. 

Wij zijn voornemens er een top avond van te maken en hopen jullie natuurlijk in grote getale te mogen ontvangen (uiteraard houden we ons hierbij aan de door het RIVM gestelde regels). 

Jij komt toch ook? Meld je uiterlijk maandag 6 september aan voor de ALV en proeverij.

 

Lees meer

12-08-2021: Verslag 69e Badgasten Tennistoernooi Domburg

Het 69e Badgasten Tennistoernooi Domburg zit er op!  Het toernooi vond plaats van maandag 26 t/m zaterdag 31 juli 2021.
We kunnen wel zeggen dat het een zeer geslaagde toernooiweek is geweest!

Het begon allemaal erg spannend… Het hele jaar geen vuiltje aan de lucht op onze banen, maar uitgerekend aan het begin van de toernooiweek stonden onze banen volledig blank. Zo erg hadden we het nog nooit eerder meegemaakt. De heftige buien dreigden op zowel maandag als dinsdagochtend roet in het eten te gooien.

Wat een teamspirit en wat een saamhorigheid ontstond er op onze club! Uit alle hoeken kwam er hulp aangesneld! Samen hebben we er voor gezorgd dat alle wedstrijden toch gespeeld konden worden en onze banen er weer piekfijn bij lagen!

De hele week werden er mooie en spannende partijen gespeeld. Een genot voor het publiek dat in grote getale aanwezig was! Met op zaterdag natuurlijk de finales als hoogtepunt!

Uitslagen
Speciale dank voor de wedstrijdleiding/organisatie. Kevin van Iersel, Merel Mulder en Sander van Buren jullie hebben het geweldig gedaan!

Wij kijken terug op een roerige, maar bovenal ontzettende sportieve en gezellige week! Op naar volgend jaar!

 
Lees meer

13-07-2021: Het Badgasten Tennistoernooi Domburg

Het Badgasten Tennistoernooi Domburg zal plaatsvinden van maandag 26 t/m zaterdag 31 juli 2021 (week 30)
 
Over 2 weken gaat het Badgasten Tennistoernooi Domburg van start! Inschrijven kan voor alle speelsterktes en niveaus. De unieke ouder-kind categorie staat natuurlijk ook weer op de planning!
 
De inschrijvingen zijn in volle gang. Zien we jou ook in de week van 26 juli? Inschrijven kan via Toernooi.nl.
 
Volgens het vertrouwde concept met:
  • Grote schema’s met een winnaars- en verliezers ronde, waardoor iedereen per categorie minimaal twee keer kan spelen!
  • Het oude vertrouwde en traditionele Badgastentoernooi sfeertje.
  • Veel verschillende inschrijvingen in niveau, nationaliteit en leeftijd!
  • Jeugd- en seniorentoernooi worden tegelijkertijd gespeeld.
  • Er is zelfs een categorie waarbij een junior samenspeelt met een senior.

We hopen jullie allen weer in groten getale te mogen ontvangen en kijken er naar uit om iedereen weer te mogen begroeten!

 

Lees meer

23-06-2021: Tennis en Corona update, per 26 juni

Update 26-6-2021    Bron: KNLTB

Gezondheid en veiligheid staan voorop voor onze sporters, leraren en vrijwilligers. Om dit te kunnen waarborgen worden er ook in deze fase een aantal sport specifieke aanvullingen gehanteerd voor tennis. Deze aanvullingen zijn een advies van de KNLTB. Op deze manier kunnen spelers, verenigingen en leraren op een veilige manier sporten.

Hieronder de regels die per 26 juni 2021 gelden bij LTC Domburg.

Lees meer

22-06-2021: 27 juni: Tenniskids competitie

Dit jaar doet er een team van vier junioren van LTC Domburg mee aan de Tenniskids Voorjaarscompetitie. Aanstaande zondag 27 juni zijn wij de ontvangende partij en spelen ze een thuiswedstrijd.

Van 10:00 tot 13:00 spelen ze zowel enkel als dubbel, jongens en meisjes (met, tegen en door elkaar). Publiek is weer toegestaan dus vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, pappa's en mamma's…. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen!

De kantine en het terras zijn geopend voor een lekkere versnapering.

Wij wensen alle spelers veel plezier en succes toe! Tot zondag!

Lees meer

02-06-2021: 12 juni: Wedstrijd Dubbelen met Bingo!

Eindelijk, na een lange periode van beperkingen wordt er steeds meer mogelijk en kunnen er weer activiteiten georganiseerd worden. En dat laat onze evenementencommissie zich geen twee keer zeggen!

Op zaterdagochtend 12 juni wordt er voor alle leden (vanaf 18 jaar) een onderlinge dubbelwedstrijd georganiseerd, voor zowel heren als dames. Aansluitend aan de wedstrijd is er van 12:00 tot 13:00 een Bingo met leuke prijzen.

Lees meer

23-05-2021: KNLTB Ledenpassen

Beste leden van LTC Domburg,

De KNLTB is al een tijdje bezig met het digitaliseren van een aantal zaken. Eén van de voorbeelden hiervan is de KNLTB Club App, waar wij inmiddels met volle tevredenheid gebruik van maken. Ook de KNLTB-ledenpassen zouden gedigitaliseerd worden, waardoor de fysieke ledenpassen niet meer nodig zouden zijn. Het ziet er naar uit dat dit proces toch wat langer gaat duren dan verwacht.

Lees meer

04-05-2021: Tennis mee tijdens onze ledenavonden!

Onder de leden worden onderling wekelijks verschillende tennisactiviteiten georganiseerd. Deze goedbezochte avonden zijn een leuke manier om kennis te maken met andere leden en gezellig samen een potje te tennissen. Op deze avonden lopen alle leeftijden / niveaus door elkaar. Het uitgangspunt is een gezellige, sportieve avond hebben met elkaar. Deze avonden worden doorgaans ingepland  / afgesproken via Whatsapp groepen. Het is iedere keer geheel vrijblijvend om wel of niet mee te doen.

Lees meer

16-04-2021: Gastles tennis voor de basisschool

Gisteren hebben de kinderen van groep 4 t/m 8 van basisschool de Golfslag een gastles tennis gehad van onze tennistrainer René Flohil. Het was een geslaagde dag!

Voor kinderen die graag tennislessen willen volgen kunnen wij het volgende aanbieden:

  • Een kind kan 5 introductielessen volgen, zonder lid te zijn van LTC Domburg
  • De eerste twee lessen hiervan worden betaald door LTC Domburg
  • Na deze 5 lessen kan beslist worden om al dan niet lid te worden van onze vereniging
Lees meer

06-04-2021: De Paashaas op bezoek!

Afgelopen zaterdag organiseerden we een (tennis) activiteit voor de kids. Deze activiteit stond, hoe kan het ook anders, geheel in het teken van Pasen, waarbij de Paashaas zelf natuurlijk ook niet kon ontbreken!

Deze BLAUWE paashaas had over het hele park BLAUWE paaseitjes verstopt.

Binnen een mum van tijd waren alle 133 eitjes gevonden.

Lees meer

08-09-2020: Kindertennismiddag

Op vrijdag 25 september was er voor alle jeugdleden een toernooi op de Kikkerpit. We hebben heerlijk een paar partijtjes gespeeld. Daarna gingen we lekker pizza eten in de kantine van de club.

Het was een super gezellige middag!

Dank aan Charlotte, Marlies, Marianne en Mona voor de fantastische organisatie!

Lees meer
Copyright © 2021 LTC Domburg
Website: Dizero