Het nieuws van LTC Domburg

04-05-2021: Tennis mee tijdens onze ledenavonden!

Onder de leden worden onderling wekelijks verschillende tennisactiviteiten georganiseerd. Deze goedbezochte avonden zijn een leuke manier om kennis te maken met andere leden en gezellig samen een potje te tennissen. Op deze avonden lopen alle leeftijden / niveaus door elkaar. Het uitgangspunt is een gezellige, sportieve avond hebben met elkaar. Deze avonden worden doorgaans ingepland  / afgesproken via Whatsapp groepen. Het is iedere keer geheel vrijblijvend om wel of niet mee te doen.

Lees meer

04-05-2021: Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar

Vanwege te weinig perspectief op eerdere versoepelingen heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021. De jeugdcompetitie kan misschien in verkorte vorm doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. De KNLTB verwacht hier in de week van 11 mei, na de volgende persconferentie meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Lees meer

16-04-2021: Gastles tennis voor de basisschool

Gisteren hebben de kinderen van groep 4 t/m 8 van basisschool de Golfslag een gastles tennis gehad van onze tennistrainer René Flohil. Het was een geslaagde dag!

Voor kinderen die graag tennislessen willen volgen kunnen wij het volgende aanbieden:

  • Een kind kan 5 introductielessen volgen, zonder lid te zijn van LTC Domburg
  • De eerste twee lessen hiervan worden betaald door LTC Domburg
  • Na deze 5 lessen kan beslist worden om al dan niet lid te worden van onze vereniging
Lees meer

06-04-2021: De Paashaas op bezoek!

Afgelopen zaterdag organiseerden we een (tennis) activiteit voor de kids. Deze activiteit stond, hoe kan het ook anders, geheel in het teken van Pasen, waarbij de Paashaas zelf natuurlijk ook niet kon ontbreken!

Deze BLAUWE paashaas had over het hele park BLAUWE paaseitjes verstopt.

Binnen een mum van tijd waren alle 133 eitjes gevonden.

Lees meer

08-09-2020: Kindertennismiddag

Op vrijdag 25 september was er voor alle jeugdleden een toernooi op de Kikkerpit. We hebben heerlijk een paar partijtjes gespeeld. Daarna gingen we lekker pizza eten in de kantine van de club.

Het was een super gezellige middag!

Dank aan Charlotte, Marlies, Marianne en Mona voor de fantastische organisatie!

Lees meer
Copyright © 2021 LTC Domburg
Website: Dizero