Het nieuws van LTC Domburg

03-06-2021: Tennis en Corona update, per 5 juni

Update 5-6-2021    Bron: KNLTB

Gezondheid en veiligheid staan voorop voor onze sporters, leraren en vrijwilligers. Om dit te kunnen waarborgen worden er ook in deze fase een aantal sport specifieke aanvullingen gehanteerd voor tennis. Deze aanvullingen zijn een advies van de KNLTB. Op deze manier kunnen spelers, verenigingen en leraren op een veilige manier sporten.

Hieronder de regels die per 5 juni 2021 gelden bij LTC Domburg.

Lees meer

03-06-2021: Kleedkamers, kantine en terras weer open: De regels per 5 juni

Update 5-6-2021    Bron: KNLTB
Na de opening van het terras mag nu ook de kantine weer open! Wij hebben hiertoe een aantal voorbereidingen getroffen, zodat er (indien gewenst) weer gebruik kan worden gemaakt van de kantine en het terras op ons sportpark. Ook de kleedkamers, toiletten en douches zijn vanaf 5 juni weer voor iedereen toegankelijk.

Het terras en de kantine mogen open tussen 6:00 en 22:00. Wij hebben geen vaste openingstijden of bardiensten voor onze kantine. Degenen die een sleutel van de kantine hebben, kunnen besluiten deze te openen. Wanneer de kantine open is, kan er een drankje genuttigd worden op het terras of in de kantine. Wel dient aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Hieronder de regels die per 5 juni 2021 gelden bij LTC Domburg.

Lees meer

02-06-2021: 12 juni: Wedstrijd Dubbelen met Bingo!

Eindelijk, na een lange periode van beperkingen wordt er steeds meer mogelijk en kunnen er weer activiteiten georganiseerd worden. En dat laat onze evenementencommissie zich geen twee keer zeggen!

Op zaterdagochtend 12 juni wordt er voor alle leden (vanaf 18 jaar) een onderlinge dubbelwedstrijd georganiseerd, voor zowel heren als dames. Aansluitend aan de wedstrijd is er van 12:00 tot 13:00 een Bingo met leuke prijzen.

Lees meer

23-05-2021: KNLTB Ledenpassen

Beste leden van LTC Domburg,

De KNLTB is al een tijdje bezig met het digitaliseren van een aantal zaken. Eén van de voorbeelden hiervan is de KNLTB Club App, waar wij inmiddels met volle tevredenheid gebruik van maken. Ook de KNLTB-ledenpassen zouden gedigitaliseerd worden, waardoor de fysieke ledenpassen niet meer nodig zouden zijn. Het ziet er naar uit dat dit proces toch wat langer gaat duren dan verwacht.

Lees meer

04-05-2021: Tennis mee tijdens onze ledenavonden!

Onder de leden worden onderling wekelijks verschillende tennisactiviteiten georganiseerd. Deze goedbezochte avonden zijn een leuke manier om kennis te maken met andere leden en gezellig samen een potje te tennissen. Op deze avonden lopen alle leeftijden / niveaus door elkaar. Het uitgangspunt is een gezellige, sportieve avond hebben met elkaar. Deze avonden worden doorgaans ingepland  / afgesproken via Whatsapp groepen. Het is iedere keer geheel vrijblijvend om wel of niet mee te doen.

Lees meer

16-04-2021: Gastles tennis voor de basisschool

Gisteren hebben de kinderen van groep 4 t/m 8 van basisschool de Golfslag een gastles tennis gehad van onze tennistrainer René Flohil. Het was een geslaagde dag!

Voor kinderen die graag tennislessen willen volgen kunnen wij het volgende aanbieden:

  • Een kind kan 5 introductielessen volgen, zonder lid te zijn van LTC Domburg
  • De eerste twee lessen hiervan worden betaald door LTC Domburg
  • Na deze 5 lessen kan beslist worden om al dan niet lid te worden van onze vereniging
Lees meer

06-04-2021: De Paashaas op bezoek!

Afgelopen zaterdag organiseerden we een (tennis) activiteit voor de kids. Deze activiteit stond, hoe kan het ook anders, geheel in het teken van Pasen, waarbij de Paashaas zelf natuurlijk ook niet kon ontbreken!

Deze BLAUWE paashaas had over het hele park BLAUWE paaseitjes verstopt.

Binnen een mum van tijd waren alle 133 eitjes gevonden.

Lees meer

08-09-2020: Kindertennismiddag

Op vrijdag 25 september was er voor alle jeugdleden een toernooi op de Kikkerpit. We hebben heerlijk een paar partijtjes gespeeld. Daarna gingen we lekker pizza eten in de kantine van de club.

Het was een super gezellige middag!

Dank aan Charlotte, Marlies, Marianne en Mona voor de fantastische organisatie!

Lees meer
Copyright © 2021 LTC Domburg
Website: Dizero