Verbeter jouw spel met onze tennislessen

Is jouw tennisspel nog niet perfect? Verbeter jouw spel met onze tennislessen! Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht.

René Flohil is onze enthousiaste tennistrainer, KNLTB gediplomeerd en in het bezit van de A-licentie. René geeft tennislessen op verschillende niveaus, van puur recreatief tot wedstrijdspelers (speelsterkte 6). Zijn streven is om iedereen zo snel mogelijk op een niveau te krijgen om zelfstandig te kunnen spelen. Hij heeft trainingsprogramma’s voor beginnende jeugd, beginnende senioren, competitiespelers en senioren 50+ (hier ligt het accent op het dubbelspel). Tijdens de tennislessen worden verschillende materialen ingezet om het tennissen op een speelse en afwisselende manier onder te knie te krijgen.

René heeft meer dan 30 jaar ervaring met lesgeven in het basisonderwijs in groep 1 t/m 8. Hierdoor weet hij als geen ander onze jeugdleden enthousiast te krijgen voor de sport. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen.

Jeugdlessen (TennisKids)

Mocht je interesse hebben om lessen te volgen, dan kun je direct contact opnemen met René. Zijn contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina.

Wil je eerst eens kijken of tennis iets voor je is voordat je direct lid wordt? Dat kan! Je mag 5 introductielessen volgen zonder lid te zijn van LTC Domburg. De lessen dien je uiteraard wel te betalen. Een hele tennisles is 50 minuten, een halve tennisles is 25 minuten. Het tarief van een hele tennisles is € 30,- en van een halve tennisles  € 15,-. Op één baan wordt aan maximaal 4 personen les gegeven.

Na deze 5 lessen kan je vervolgens beslissen of je lid wilt worden. Voor de jeugd hebben we een speciale introductiekaart.