Word lid van LTC Domburg!

Je kan natuurlijk lid worden van onze gezellige tennisvereniging! Download daarvoor het inschrijfformulier op deze pagina. Deze kan zowel schriftelijk als digitaal worden geretourneerd aan het secretariaat: secretaris@ltcdomburg.nl.

Met een lidmaatschap bij LTC Domburg tennis je een jaar lang onbeperkt op onze verlichte Smash court tennisbanen, zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard kun je ook een introducé kennis laten maken met onze banen. Elk lid mag 5x per jaar gratis een introducé meenemen en hier per keer 1 uur mee tennissen.

Onder de leden worden wekelijks verschillende tennisactiviteiten georganiseerd. Een leuke manier om kennis te maken met andere leden en gezellig samen een potje te tennissen. Op deze avonden lopen alle leeftijden / niveaus door elkaar. Het uitgangspunt is een gezellige, sportieve avond hebben met elkaar.

Lidmaatschap LTC Domburg

• Een jaar lang heerlijk tennissen op onze Smash court tennisbanen gedurende de openingstijden van het park
  • Online via de KNLTB Club App een baan reserveren: dus geen wachttijd
  • Deelname aan competities, toernooien en activiteiten
  • KNLTB- lidmaatschap voor het spelen van officiële toernooien en competities
  • Een gezellig clubhuis met een mooie kantine, terras en kleedruimtes
  • Verlichte banen
  • Neem 5x per jaar gratis een introducé mee om samen mee te tennissen

Kosten

Het lidmaatschap (2021) bedraagt voor senioren € 103,- per kalenderjaar. Hierbij wordt uitgegaan van automatische incasso. Indien je een nota wenst, worden de bedragen verhoogd met € 3,- administratiekosten. Het contributiebedrag voor senioren is inclusief € 20,- opgeld. Door het uitvoeren van vrijwilligerstaken kan dit bedrag terugverdiend worden.

Indien je in de loop van het jaar lid wordt, geldt het volgende: De ingangsdatum is altijd de eerste van de lopende maand tot het einde van het jaar. Senioren betalen € 10,- per maand en junioren betalen € 5,- per maand maar nooit meer dan het jaarbedrag.

Een jeugdlidmaatschap bij LTC Domburg kost € 53,- per kalenderjaar. Er worden het hele jaar activiteiten georganiseerd voor de kinderen waar ze gratis aan deel kunnen nemen. Ook mag elk kind 5x per jaar gratis een introducé meenemen en hier per keer 1 uur mee tennissen. Je kan als ouder/verzorger dus ook 5x met je kind gebruik maken van de baan (mocht je zelf geen lid zijn van LTC Domburg)

Het lidmaatschap kan alleen eindigen tegen het einde van het verenigingsjaar, met een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggingen dienen dus schriftelijk voor 1 december bij het secretariaat gemeld te zijn.

Wat moet je doen?

Om lid te worden hoef je alleen maar het volgende formulier te downloaden, in te vullen en in te leveren.