Wilt u lid worden van LTC Domburg?

U kunt natuurlijk lid worden van onze gezellige tennisvereniging! Hieronder treft u het inschrijfformulier welke u zowel schriftelijk als digitaal kunt retourneren aan het secretariaat: secretaris@ltcdomburg.nl.

Het lidmaatschap bedraagt ook in 2021 € 103,- voor senioren en € 53,- voor junioren t/m 17 jaar. Hierbij word uitgegaan van automatische incasso. Indien men een nota wenst, worden de bedragen verhoogd met € 3,- administratiekosten.
Het contributiebedrag voor senioren is inclusief € 20.- opgeld. Door het uitvoeren van vrijwilligerstaken kan dit bedrag terugverdiend worden.

Indien men in de loop van het jaar lid wordt geldt het volgende:

De ingangsdatum is altijd de eerste van de lopende maand tot het einde van het jaar. Senioren betalen € 10,- per maand en junioren betalen € 5,- per maand maar nooit meer dan het jaarbedrag.