Terugblik op het Badgasten Tennistoernooi Domburg 2021

Het 69e Badgasten Tennistoernooi Domburg zit er op!  Het toernooi vond plaats van maandag 26 t/m zaterdag 31 juli 2021.
We kunnen wel zeggen dat het een zeer geslaagde toernooiweek is geweest!

Het begon allemaal erg spannend… Het hele jaar geen vuiltje aan de lucht op onze banen, maar uitgerekend aan het begin van de toernooiweek stonden onze banen volledig blank. Zo erg hadden we het nog nooit eerder meegemaakt. De heftige buien dreigden op zowel maandag als dinsdagochtend roet in het eten te gooien.

Wat een teamspirit en wat een saamhorigheid ontstond er op onze club! Uit alle hoeken kwam er hulp aangesneld! Samen hebben we er voor gezorgd dat alle wedstrijden toch gespeeld konden worden en onze banen er weer piekfijn bij lagen!

De hele week werden er mooie en spannende partijen gespeeld. Een genot voor het publiek dat in grote getale aanwezig was! Met op zaterdag natuurlijk de finales als hoogtepunt!

Uitslagen
Speciale dank voor de wedstrijdleiding/organisatie. Kevin van Iersel, Merel Mulder en Sander van Buren jullie hebben het geweldig gedaan!

Wij kijken terug op een roerige, maar bovenal ontzettende sportieve en gezellige week! Op naar volgend jaar!