Wilt u een baan huren?

Wilt u tennissen, maar bent u geen lid van L.T.C. Domburg? Onze prachtige tennisbanen kunt u ook huren! Twee van de drie tennisbanen zijn het hele jaar door (mits de weersomstandigheden het toelaten) op gezette tijden te huur. Neemt u zelf uw rackets en ballen mee?
Zo niet, dan kunt u deze uit de hal van het clubgebouw gebruiken. Kosteloos annuleren of verplaatsen van uw boeking is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan de boeking. Vooraf reserveren is verplicht. Het is niet toegestaan zonder gelding toegangsbewijs de baan te betreden! Komt u er niet uit? U kunt contact met ons opnemen via info@ltcdomburg.nl

Reserveer hier

Wilt u een baan huren?

Verhuurtijden

De verhuurtijden zijn het hele jaar als volgt:

  • Baan 1: dagelijks van 9:00 -21:00 uur*
  • Baan 2: dagelijks van 9:00 -18:00 uur*
    * Met uitzondering van donderdagmorgen tussen 10.00 – 12.00 uur wegens het wekelijkse onderhoud door de onderhoudsploeg.

Kosten baanhuur per uur bedragen €15,-

Deutsche tekst

Accomodatie huren?

Het is tevens mogelijk om de gehele tennisaccommodatie te huren voor een speciale (tennisgerelateerde) gelegenheid. Wij kunnen ervoor zorgen (indien gewenst) dat de kantine bemand is, zodat er een hapje en drankje genuttigd kan worden.  U kunt uw wensen altijd bespreken! Indien u de gehele accommodatie wenst te huren kunt u contact opnemen met de Technische Commissie via info@ltcdomburg.nl.

Copyright © 2022 LTC Domburg
Website: Dizero