Wilt u een baan huren?

Onze prachtige tennisbanen kunt u ook huren!  Heeft u zin om een uurtje een balletje te slaan, maar bent u geen lid van de vereniging, bent u bij de L.T.C. Domburg van harte welkom! Twee van de drie tennisbanen zijn het hele jaar door (mits de weersomstandigheden het toelaten) op gezette tijden te huur. U kunt tevens tennisrackets en tennisballen huren bij het VVV.

Verhuurtijden

De verhuurtijden zijn het hele jaar als volgt:

  • Baan 1: dagelijks van 9:00 -21:00 uur*
  • Baan 2: dagelijks van 9:00 -18:00 uur*

* Met uitzondering van donderdagmorgen tussen 10.00 – 12.00 uur wegens het wekelijkse onderhoud door de onderhoudsploeg.

Kosten baanhuur per uur bedragen €15,-

Meer informatie

U kunt informeren naar de beschikbaarheid van de banen bij het VVV Domburg aan de Schuitvlotstraat 32 of u kunt bellen naar telefoonnummer 0118-583484. Reserveren kunt u ter plaatse bij de VVV Domburg, hier kunt u de baanhuur afrekenen en krijgt u tevens de bevestiging mee.

Vooraf reserveren is verplicht!

Het is tevens mogelijk om de gehele tennisaccommodatie te huren voor een speciale gelegenheid. Wij kunnen ervoor zorgen (indien gewenst) dat de kantine bemand is, zodat er een hapje en drankje genuttigd kan worden.  U kunt uw wensen altijd bespreken! Indien u de gehele accommodatie wenst te huren kunt u contact opnemen met de Technische Commissie via secretaris@ltcdomburg.nl.

Meer informatie over reserveringen en boekingen vindt u bij de VVV in Domburg.

Copyright © 2020 LTC Domburg
Website: Dizero