Wilt u een baan huren?

Onze prachtige tennisbanen kunt u ook huren!  Heeft u zin om een uurtje een balletje te slaan, maar bent u geen lid van de vereniging, bent u bij de L.T.C. Domburg van harte welkom! Twee van de drie tennisbanen zijn het hele jaar door (mits de weersomstandigheden het toelaten) op gezette tijden te huur. U kunt tevens tennisrackets en tennisballen huren bij het VVV.

Verhuurtijden

De verhuurtijden zijn het hele jaar als volgt:

  • Baan 1: dagelijks van 9:00 -21:00 uur*
  • Baan 2: dagelijks van 9:00 -18:00 uur*

* Met uitzondering van donderdagmorgen tussen 10.00 – 12.00 uur wegens het wekelijkse onderhoud door de onderhoudsploeg.

Kosten baanhuur per uur bedragen €15,-

Meer informatie

U kunt informeren naar de beschikbaarheid van de banen bij het VVV Domburg aan de Schuitvlotstraat 32 of u kunt bellen naar telefoonnummer 0118-583484. Reserveren kunt u ter plaatse bij de VVV Domburg, hier kunt u de baanhuur afrekenen en krijgt u tevens de bevestiging mee.

Vooraf reserveren is verplicht!

Het is tevens mogelijk om de gehele tennisaccommodatie te huren voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een (kinder)feestje, familie-uitje of teambuildingsactiviteit! Wij kunnen ervoor zorgen (indien gewenst) dat de kantine bemand is, zodat er een hapje en drankje genuttigd kan worden.  U kunt uw wensen altijd bespreken! Indien u de gehele accommodatie wenst te huren kunt u contact opnemen met de Technische Commissie via secretaris@ltcdomburg.nl.

Meer informatie over reserveringen en boekingen vindt u bij de VVV in Domburg.

Copyright © 2019 LTC Domburg
Website: Dizero